1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

targscoala10Moment emoționant la Școala ”Radu cel Mare”, din Târgoviște! Astăzi, a fost deschis ”Târgul de Crăciun”! Elevi, părinți, bunici, învățători, profesori sau … simpli prieteni ai școlii au trăit, împreună, una dintre cele mai frumoase zile de peste an! Și bucuria acestui târg a fost cu atât mai mare cu cât încasările vor merge către cei care au cu adevărat nevoie! Felicitări, copii! Felicitări, Școala ”Radu cel Mare”!

 

Astăzi, la Școala ”Radu cel Mare”, din Târgoviște a fost mare sărbătoare! Elevii unității de învățământ au luat parte la prima ediție a Târgului de Crăciun! ”Am zis ca acestă inițiativă este potrivită pentru finalul de an. Am găsit acest prilej tocmai în ideea de a-i sprijini pe cei care se află în dificultate. Avem mulți copii cu rezultate foarte bune, dar care provin din familii care nu pot susține educația lor suplimentară. Și aceasta a fost premisă de la care am plecat (…) Principalul câștig este cu siguranță bucuria pe care elevii noștri o resimt! Apoi, ei se bucură că sunt valorizați. Totodată, învață să fie generoși!” – Monica Gorgoteanu, directorul școlii ”Radu cel Mare”

Decorațiuni de Crăciun, prăjituri și voie bună!
Oferta de produse a fost generoasă și pentru toate gusturile! Fructe de sezon, prăjituri, decorațiuni de Crăciun, ornamente pentru brad și multe alte minunății! Toate au putut fi cumpărate la prețuri… promoționale, spun micii antreprenori!

Felicitări, copii! Felicitări, Școala ”Radu cel Mare”!

 

Dă-ne LIKE, aici -https://www.facebook.com/DBPNT/sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii