4.25 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

premiere2018Ieri, sportivii și antrenorii dâmbovițeni au participat la un eveniment pe care inițiatorii l-ar fi dorit cu totul altfel! Organizat de DJST, Gala Sportului Dâmbovițean a fost un moment în care unii (n.red. antrenori) au plâns, iar alții au recunoscut că s-au împrumutat de bani pentru a veni la premiere (n.red. – atenție, vorbim de sportivi campioni)! În același timp, aproape toți cei prezenți au taxat lipsa de interes a autorităților locale și județene, care s-au retras de la premiere, înainte ca ea să înceapă cu adevărat! Cel mai penibil moment, ne-au declarat mulți sportivi, a fost cel în care reprezentantul Prefecturii Dâmbovița a plecat imediat după ce și-a ridicat… diploma de recunoștință! Fără a aplauda măcar unul dintre performerii anului 2018! Altfel, vezi lista tuturor celor premiați!

 

Momente triste, lacrimi, regrete și multe dialoguri acide, la Gala Sportului Dâmbovițean! Am fi vrut ca această expunere să fi fost altfel! Să vorbim într-o notă pozitivă, dar, din respect pentru sportivii dâmbovițeni vom face o altfel de cronică… Una în care vom sublinia durerile celor ce muncesc pe brânci, zi de zi, pentru ca Dâmbovița și România să se laude cu performanțele lor!


Autorițățile județene, participare doar din obligație?
De la bun început, trebuie să acordăm o bilă neagră autorităților județene! Asta pentru că mulți dintre sportivii și antrenorii premiați spun că s-au simțit jigniți și umiliți! De ce? Pentru că reprezentantul Prefecturii a plecat încă de la început, nu înainte de a-și lua diploma de …recunoștință! Fără să aplaude măcar unul dintre sportivii premiați! Nu la mult timp distanță același lucru l-au făcut și alți reprezentanți ai celor mai importante instituții din județ! Poate că agenda respectivilor era într-adevăr plină, dar credem, că din respect pentru performerii anului 2018, s-ar fi putut delega niște persoane care să ”reziste” la o premiere de aproximativ 60 de minute…


Înainte de recunoașterea sportivilor a fost premierea autorităților!
Unul dintre cele mai…curioase momente s-a produs chiar în deschidere, atunci când, spre surprinderea celor prezenți, au fost premiate… autoritățile: Prefectura Dâmbovița, Consiliul Județean, IJJ Dâmbovița, IȘJ Dâmbovița și ISU Basarab.


Premiul Sorana Cîrstea
O bilă albă celor de la DJST care nu au uitat-o pe Sorana Cîrstea, nici în acest an și au oferit un premiu special, la gala de ieri!


Premierea cluburilor și asociațiilor sportive
28 de cluburi și asociații sportive au fost premiate ieri, cu câte o diplomă, pentru rezultatele și eforturile depuse în 2018. Nu spunem ba, dar parcă acest moment ar fi trebuit conceput…altfel!


Merite deosebite în sport
A urmat premierea unor oameni pentru merite deosebite în sport. Din respect pentru cei recompensați, nu vom pomeni numele tuturor, ci vom sublinia doar un singur aspect: să ne fie cu iertare, dar nu am înțeles ce au căutat unele nume pe această listă, dacă ne raportăm STRICT la anul 2018!


În sfârșit… premierea sportivilor și antrenorilor!
Într-un final, sportivii cu rezultate deosebite în anul 2018 au fost premiați! Nu s-a mai făcut o ierarhie a sporturilor olimpice și neolimpice. Anul acesta a fost o premiere pe ramuri sportive. Înainte de a face unele observații, vă prezentăm lista celor premiați:

Arte Marțiale
1. Marin Grigore Mihai
2. Marin Ovidiu David
3. Marin Alexandru Gabriel

Karate
1. Cîrlan Valentin Gabriel
2. Pușchilă Alina Florentina
3. Ene Alice Georgiana

Karate WUKF
1. Călin Elena
2. Spiru Nicoleta
3. Ilău Petrișor

Radio
1. Anghelescu Claudiu
2. Babeu Alexandru
3. Oprea David

Modelism
1. Vișan Alexandru
2. Gheaburcu Romeo
3. Dobrescu Denis

Tenis de masă
1. Movileanu Darius
2. Dumitra David
3. Lăzăroiu Adrian

Tenis
1. Papoe Radu
2. Voican Andrei

Atletism
1. Ivăncescu Diana
2. Stancu Ionuț
2. Constantin Loredana
3. Șerban Gabriel

Box
1. Gore Adrian
1. Grigore Andrei
1. Cristea Cătălin
2. Marin Grigore
3. Radu Mihaela

Judo
1. Moga Andrei
2. Negoescu Valentin
2. Radu Andrei
3. Temelie Mihai

Lupte
1. Cioclea Maria
2. Filip Georgiana
3. Coman Antonio

Sportivul Anului 2018
Diana Vlăsceanu

Antrenorul Anului 2018
Cornel Cornea

 

Lacrimi dinspre box, critici dinspre lupte!
Unul dintre cele mai emoționante momente a fost cel în care Gheorghe Stan a început să plângă! De durere, pentru sportivii lui, care fac sacrificii uriașe pentru a obține marea performanță. Unii dintre ei, după cum subliniază colegii de la sportimpact.ro, nu ar fi vrut să vină la premiere, pentru că nu aveau cu ce să se îmbrace…

Maria Cioclea s-a împrumutat de bani pentru a venit la premiere!
Maria Cioclea, medaliată, printre altele, cu bronz la Campionatul Mondial de Lupte pe Plajă s-a împrumutat de bani pentru a veni la Târgoviște, pentru premiere…

 

Cam asta e starea sportului dâmbovițean! Și nu numai! Din păcate, lucrurile tind să devină și mai triste! Pentru că nu e loc de aprecierea sportivilor! Avem bani pentru a oferi pensii speciale, pentru investiții inutile, pentru un referendum prost gândit, pentru modernizarea pușcăriilor… dar nu se mai găsesc bani pentru educație și sport!

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii