1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ionutradusportroAstăzi, la OMUL ANULUI avem o nominalizare din fotbalul mare! Ionuț Radu, originar din Odobești, este portar in Serie A, la Genoa! La cei 21 de ani, Ionuț Radu promite să fie unul dintre portarii de perspectivă, din fotbalul românesc.

 

Ionuț Radu are 21 de ani. La începutul carierei a trecut pe la Viitorul București, FC Steaua și Dinamo București. În 2013 se transferă în Italia, în Serie C2, la Pergolettese. Cei de la Inter Milano îl remarcă, îl aduc la echipa de tineret și evoluează în campionatul Primavera. În 2013 apără un joc la echipa mare a Interului. În anul 2017 este împrumutat la Avellino, în Serie B. După un sezon aici, Ionuț Radu este împrumutat, din nou, de această dată în Serie A, la Genoa, unde în actualul sezon a și fost folosit titular, în repetate rânduri. De precizat că Ionuț Radu este și portarul Naționalei U21. O carte de vizită impresionantă, pentru un fotbalist de doar 21 de ani.

Sursă foto: Sport.ro

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii