1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci55Starea terenurilor şi a instalaţiilor anexe sunt, în mare parte, sub orice critică, iar declaraţiile unor conducători încearcă să demonstreze că este mai uşor să câştigi un meci băgând mâna în buzunar, decât mingea în plasă! Nu mai vorbim de starea bazelor sportive, pentru că nici până acum n-au fost omologate toate terenurile! Ne deranjează sarabanda dublelor legitimări, faptul că sunt conducători care susţin că evidenţa cartonaşelor galbene se ţine ”diferențiat” sau că se fac delegări la ”comandă”!

 

Ne intrigă modul în care unii abordează subiectul, ca pe unul normal, cei care fac declaraţii, acceptând că au dat „mită”! Atunci cine sunt adevăraţii vinovaţi - cei care au dat sau cei care au luat? Este, aşa după cum am mai spus, un adevărat lanţ al slăbiciunilor şi care nu poate fi rupt. Ştim că există și arbitri care nu trec cartonaşele roşii în raport… Ei bine - atunci unde sunt vinovaţii? Nimeni nu-mi poate contesta gestul de a ruga secretarul general al AJF - la vremea respectivă, să anuleze în faţa membrilor CCD, două carnete de legitimare ale aceluiaşi jucător, după stabilirea primei legitimări - respectivul avea trei carnete - la trei echipe diferite şi o singură fişă! Oare cine s-a dus să facă „dublele” - nu cumva conducătorii de echipe? Cine „încurcă” evidenţa cartonaşelor galbene - nu cumva delegaţii? Cine dă şpagă pentru a-l determina pe arbitru să „uite” înscrierea unor cartonaşe în raport - nu cumva aceiaşi oameni care aruncă cu bumerangul către AJF? Mizeria nu poate fi scoasă de sub preş decât făcând curăţenie generală de primăvară, dar în ambele „ogrăzi” - altfel, nimic nu se schimbă!


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

 

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii