1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

calotaDiana Calotă este una dintre cele mai valoroase voleibaliste din toate timpurile. Sportiva care de cinci sezoane joacă pentru CSM Târgoviște și-a trecut în palmares numeroase trofee, dar și prezențe în fazele superioare ale competițiilor continentale. De la vârsta de 16 ani face parte din lotul de senioare al României, fiind ani buni căptitan al „tricolorelor”. De-a lungul carierei a jucat la cluburi importante, precum Metal Galați, Dinamo București sau Tomis Constanța.

 

Din 2013 îmbracă tricoul formației CS Municipal Târgoviște, cu care a izbutit să cucerească două medalii de argint și una de bronz. Diana are 1,80 metri, 64 de kilograme și evoluează pe postul de ridicător. În carieră a bifat patru titluri de campioană a României, cinci Cupe a României și o Supercupă.

Succes, Diana Calotă!

dianacalota3Sursă foto: voleiromania.ro 

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii