4.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

balasa44Despre Cristi Bălașa am putea scrie o mulțime de lucruri frumoase! Toți iubitorii sportului dâmbovițean îl știu de pe vremea în care punea umărul la cea mai frumoasă poveste de fotbal, din Târgoviște: ”Micul Ajax”. Astăzi, Cristi Bălașa o pregătește, cu succes, pe FC Pucioasa!

 

Cristi Bălașa este unul dintre oamenii cei mai cunoscuți din fotbalul dâmbovițean! A evoluat la Chindia Târgoviște, FC Argeș, Farul Constanța, FC Oradea sau Concordia Chiajna. A bifat 346 de prezențe și a marcat 34 de goluri, cele mai multe pentru FC Argeș și Chindia: 18, respectiv, 10. Ca antrenor, a pregătit pe Concordia Chiajna II, dar a și fost secundul lui Gheorghe Hagi, la Viitorul Constanța. În Dâmbovița, a fost antrenor la Doicești, Aninoasa și FC Pucioasa (prezent). Mult succes, Cristi Bălașa, în acest proiect și… de ce nu, în viitor să auzim de o promovare pe Patrana!

antrenamentpucioasa2018

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii