1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmtgvbaschet102O fi bugetul un coş al abundenţei, dar documentele clubului n-au cum să ajungă la... marele coş, când performanţa se „scrie” (tot) la... coş!

Ştirile intră uneori, mai repede ca... mingea în coşul adversarelor, aşa că la un moment dat nu ştii ce să mai crezi: o fi... dublu dribling sau a... expirat timpul! Cert este că CSM Târgovişte a intrat în „penalizare” şi are, începând de luni, interzis la transferuri! Punct şi nu... puncte, asta ne mai trebuia sau asta „le” mai trebuia!... Datoriile şi mai ales greşelile se plătesc, nimeni nu poate contesta un adevăr. Dar unde este „adevărul”? La... marele coş sau suntem duşi cu preşul până când, simţind „sula în coaste”, vrând-nevrând „datoria” va fi plătită tot din buzunarul nostru? N-am constestat şi nici n-o să contest faptul că marea performanţă se face cu bani, dar vorba lui nenea Iancu: „Da, aşa dacă e trădare, adică dacă o cer interesele partidului, fie! Dar cel puţin, să ştim şi noi!”... Necazul este că nu ştim cine „a trădat” şi nici a semnat „decizia” de imputare: „ O semnăm, dar o dăm anonimă” la FIBA! Fraţilor, e groasă rău şi nu vedem de ce ne-o spuneţi răspicat cine „a votat pentru contra” şi cine „merge la puşcărie onorabilul”?... Una peste alta, eu zi să ne lămuriţi cât mai este vreme şi s-o spuneţi pe şleau, să ştim şi noi cum stăm cu „docomentele”: „Din două una, daţi-mi voie: ori să se revizuiască, primesc! Dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască, primesc! Dar atunci să se schimbe pe ici pe colo, şi anume în punctele... esenţiale!”... Undeva trebuie să fie „scrisoarea”, onorabililor, aşa că... ori plătiţi de la buget, primesc! Dar să nu ştie partidul; ori plătiţi din buzunarul nostru, primesc! Dar să fie a 104-a... scutire de taxă, de la partid!... Şi fără... paşi sau dublu dribling! * „Documentaţia” trebuie găsită şi cine este vinovat să plătească, pentru că nu vedem ce ar avea federaţia de împărţit cu CSM Târgovişte. Nici măcar... pagubele!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii