0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

omulanuluiAstăzi, lansăm o competiție unică în România! Căutăm OMUL ANULUI, în sportul dâmbovițean! Vom spune povestea a 32 de oameni, aleși de voi, cititorii noștri, după care tot voi îi veți vota! Vom avea 16 dueluri, după care urmează optimile, sferturile, semifinalele și finalele. OMUL ANULUI va fi stabilit de voi în data de 30 decembrie 2018! Vezi detalii despre proiectul nostru, inedit!

 

Căutăm OMUL ANULUI, în sportul dâmbovițean! Voi, cititorii noștri, sunteți cei care stabiliți cine merită acest statut! Și tot voi aveți un cuvânt greu de spus în alegerea celor 32 de concurenți!

 

Procedura de vot

FAZA 1 / 15 – 20 octombrie, ora 20:00 – așteptăm propuneri de la voi, sub formă de comentarii. Pentru a fi admis sportivul, arbitrul sau antrenorul propus de voi, trebuie ca acesta să întrunească următoarele condiții:
- să fie originar din județul Dâmbovița
- să fie specificat, exact, numele, prenumele, sportul în care activează (ex: Vasile Ion – fotbal)

Primii 16, în ordinea descrescătoare a numărului de propuneri vor intra în competiție, alături de alți 16, nominalizați de noi.

Atenție: sunt luate în calcul doar propunerile care apar sub formă de comentarii la acest articol. Nu vor fi luate în calcul propuneri care apar pe paginile de facebook sau în alte locuri.

 

FAZA 2 / PREZENTAREA CELOR 32 DE NOMINALIZAȚI
- între 21 octombrie și 21 noiembrie, în fiecare zi, vom prezenta câte unul dintre cei 32 de nominalizați! Totodată, pe 21 octombrie, vom publica lista completă a celor 32 de sportivi admiși în competiție.

 

FAZA 3 – 16-IMI DE FINALĂ
- pe 22 noiembrie, prin tragere la sorți, vom stabili duelurile între cei 32 de reprezentanți ai sportului dâmbovițean!
- 23 noiembrie – 8 decembrie – cele 16 jocuri din 16-imi. În fiecare zi vom avea câte un duel. Se va vota pe o durată de 24 de ore. Câștigător va fi cel care întrunește mai multe voturi. În caz de egalitate (deși probabilitatea este mică), se trece la un duel fulger de o oră!

 

FAZA 4 – OPTIMI DE FINALĂ
- 10 – 17 decembrie – duelurile vor fi stabilite tot prin tragere la sorți . În fiecare zi vom avea câte un duel. Se va vota pe o durată de 24 de ore. Câștigător va fi cel care întrunește mai multe voturi. În caz de egalitate (deși probabilitatea este mică), se trece la un duel fulger de o oră!

 

FAZA 5 – SFERTURI DE FINALĂ
- 19 – 22 decembrie - duelurile vor fi stabilite tot prin tragere la sorți . În fiecare zi vom avea câte un duel. Se va vota pe o durată de 24 de ore. Câștigător va fi cel care întrunește mai multe voturi. În caz de egalitate (deși probabilitatea este mică), se trece la un duel fulger de o oră!

 

FAZA 6 – SEMIFINALE
- 26 si 27 decembrie - duelurile vor fi stabilite tot prin tragere la sorți . În fiecare zi vom avea câte un duel. Se va vota pe o durată de 24 de ore. Câștigător va fi cel care întrunește mai multe voturi. În caz de egalitate (deși probabilitatea este mică), se trece la un duel fulger de o oră!

 

FAZA 7 – FINALELE
- 28 decembrie – FINALA MICĂ (învinșii din semifinale)
- 29 decembrie - FINALA MARE

31 decembrie – prezentarea câștigătorului, plus ierarhia finală

 

Așteptăm propunerile voastre până sâmbătă, 20 octombrie, ora 20:00


Sursă fotohttps://reviewonline.co.za

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii