1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ivan459Este bine ştiut că naţionala U21 joacă un meci extrem de important împotriva Portugaliei, în perspectiva calificării la turneul final al Campionatului European. Spre sfârșitul antrenamentului, potenţialii executanţi ai unei... eventuale lovituri de pedeapsă - Andrei Ivan şi Dennis Man s-au întrecut într-o serie scurtă!

 

Naţionala României U21 - antrenată de Mirel Rădoi, va susţine, astăzi, un meci decisiv în perspectiva calificării la turneul final al Campionatului European, în compania Portugaliei. La finalul ultimului antrenament, Andrei Ivan şi Dennis Man - foşti adversari în preliminariile Europa League, în prezent colegi la naţionala U21, au acceptat - la invitaţia „FRF TV” să se întreacă într-o serie de lovituri de la 11 metri, la poarta apărată de Ionuţ Rada (Genoa). Morenarul - a transformat toate cele 5 lovituri de la 11 metri, faţă de numai 4 reuşite de Man.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii