2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (3 voturi)

portarungureni12Strigător la cer! S-a întâmplat în fotbalul dâmbovițean! Astăzi, la meciul de juniori dintre Fieni și Ungureni, omul din imaginea alăturată a fost portarul oaspeților! Solicităm AJF-ului, prin Comisia de Competiții și Disciplină, să investigheze acest caz!

 

Imaginea alăturată (și nu e singura!), am primit-o de la o persoană din anturajul echipei de juniori a Fieniului. Cu un mesaj care nu mai are nevoie de niciun comentariu: ”Portarul celor de la Ungureni, la juniori, în meciul de la Fieni. Între timp au ieșit de pe teren, în repriza a doua, la 8-0 pentru Fieni. Puțin mai bătrân decât bunicul meu! ”

Este incredibil care este respectul oamenilor din fotbalul dâmbovițean pentru competițiile de juniori! Așteptăm o poziție fermă dinspre AJF!

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii