1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

dobre3346Glumă și nu prea! Doar la noi se poate întâmpla aşa ceva! Intră să vezi „brigada” care a oficiat la un meci cu implicare 100% la retrogradare! Oare ce explicații ar mai putea da cei de la AJF Dâmbovița? Este a nu știm câta gafă... Pe care o comit în doar câteva luni... 

 


Vă vine să credeţi sau nu, la meciul Unirea Lucieni - Voinţa Pietroşiţa (scor 5-4), unul dintre cele două meciuri decisive pentru stabilirea echipei care retrogradează din seria Nord, a oficiat... un singur arbitru - Răzvan Dobre! Sigur, n-au fost probleme, Răzvan fiind până la urmă arbitru de Liga a 2-a, dar cum poţi delega un arbitru... bolnav şi unul care este plecat în SUA? 


Foto (facebook): „Brigada de arbitri de la Unirea Lucieni - Voinţa Pietroşiţa” - aşa cum notează chiar Răzvan, pe pagina de socializare!


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii