1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ciclismcaritabilElevii de la Colegiul Național „Ion Luca Caragiale”, din Moreni, vă invită la un concurs inedit de ciclism, pe 30 iunie, de la ora 9, pe Delul Sângeriș. Banii colectați vor fi donați unui caz umanitar. Așadar, nu ratați o...porție de mișcare, sâmbăta aceasta!

 

”Concursul de ciclism va avea loc pe data de 30 iunie, la ora 9 pe Sângeriş. Modalitatea de înscriere va fi directă, în momentul prezentării la concurs, prin completarea unei fișe de înscriere și achitarea taxei de 5 lei. Așteptăm maxim 150 de participanți peste 10 ani. Aceștia vor fi împărțiți pe grupe de vârstă (10-13 ani, 14-18 ani, 19-26 ani, 27-40 ani și peste 40), iar primele 3 locuri vor primi medalii și premii. Toți participanții vor primi diplome de participare, iar voluntarii diplome de voluntariat. Este obligatoriu ca participanții să se prezinte la concurs cu o bicicletă de teren accidentat, precum și cu o cască, cotiere, genunchiere (obligatoriu pentru cei sub 14 ani, și opțional celor peste 14 ani) pentru a fi protejați în caz de posibile accidentări. La înscriere, cei peste 14 ani vor semna că participă pe proprie răspundere.” – se arată pe pagina de facebook a evenimentului.

Mai multe informații găsiți pe blogul Danielei Sultana, elevă în clasa a XI-a, vicepreședintele Consiliului Elevilor din liceu, organizatoarea acestui eveniment caritabil.
https://danielasultana.wordpress.com/2018/06/25/concursul-de-ciclism-the-hills-have-wheels/

 

Mult succes, tuturor!

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii