1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mirceapetrescu1004Despre Mircea Petrescu, cunoscutul antrenor din Moreni, am scris, în repetate rânduri. Atât noi, cât și alți colegi de breaslă. Dar, după primul turneu al Memorialului “Gică Voinea” trebuie să scriem, neapărat! Vezi, de ce!

 

L-am urmărit îndeaproape... de această dată! Mircea Petrescu pare că nu obosește, niciodată! Acum, a luat-o de la capăt! Din nou! Și din nou! Este antrenorul puștilor de la Flacăra Moreni, de la juniorii C și D, dar și pentru cei mai mici dintre fotbaliștii de pe Cricov, așa cum sunt cei care participă la Memorialului “Gică Voinea”. Dincolo de rezultate, două victorii, din două jocuri (4-2, cu Sportul Pucioasa și 5-1 cu Petrolul Târgoviște), am observat profesionalismul acestui inimos antrenor. Era un adevărat spectacol să îl urmărești. Chiar și atunci când îi mustra pe micii fotbaliști, pentru greșelile făcute. În plus, la finalul fiecărui joc, la mijlocul terenului, începea, imediat, ședința! Cei mai buni, apreciați... Cei cu greșeli, criticați, blajin... Nu degeaba de la Moreni s-au ridicat atât de mulți fotbaliști. Felicitări, Mircea Petrescu! Și mult succes, pe viitor!

Zilele viitoare, promitem să revenim cu relatări și din sânul echipelor Sportul Pucioasa, Kinder Târgoviște, Petrolul Târgoviște, Fortis Valea Lungă și Chindia Târgoviște, formații care participă la această competiție.

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii