1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cartonasrosu2Știrea de ultim moment ne demonstrează că la AJF Dâmboviţa se lucrează după ureche şi nu cu regulamentele pe masă! Intră să vezi despre ce este vorba! O să rămâi surprins de declaraţia unuia dintre membrii Comitetului Executiv!

 

Astăzi, Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Dâmboviţa trebuia să judece contestaţia depusă de Mihăiţă Ene, împotriva deciziei comisiei de evaluare a dosarelor de candidaţi. Deşi avea dosarul complet, din surse sigure, lui Mihăiţă Ene i-a fost respinsă candidatura la funcţia de vicepreşedinte al AJF Dâmboviţa pentru următorii 4 ani. Se pare că „incompatibilitatea” celor 5 membri ai Comitetului Executiv, lucru de care şi-au dat seama şi aceştia, măcar în ceasul al 12-lea, a dus la... amânarea luării unei decizii, acesta urmând a fi luată - curios sau nu (!) de către... Adunarea Generală: „N-am fost nici anunţat, nici chemat la şedinţa Comitetului Executiv, atât am aflat că cererea mea a fost... pasată Adunării Generale, care va decide dacă am sau nu dreptul să candidez”, ne-a declarat Mihăiţă Ene. Stăm şi ne întrebăm din ce... regulament a mai scos conducerea AJF Dâmboviţa şi această decizie? Oare dacă Adunarea Generală aprobă conestaţia lui Mihăiţă Ene, mai este cazul supunerii la vot CANDIDATURA acestuia la funcţia de vicepreşedinte? Dacă Adunarea Generală admite cu majoritate de voturi cererea acestuia, atunci omul este ALES - de drept! * Cât despre dosarele celorlalţi doi candidaţi - Sandu Dragomir şi Ion Marin - şi acesta respinse, unul dintre membrii Comitetului Executiv, ne-a declarat în exclusivitate: „Dosarul lui Mihăiţă Ene este corect, curat şi nu înţeleg de ce a fost respins. Dacă se pune însă problema admiterii dosarelor celorlalţi doi (n.r. - Sandu Dragomir şi Ion Marin), atunci Comitetul Executiv sau cine va judeca conetstaţiile încalcă flagrant nu numai regulamentul, ci şi legea! Un dosar nu mai poate fi completat după termenul limită de admitere! Să fie clar, nu vreau să fiu partaş la toate şmecheriile pe care le fac alţii”! Ei bine şi pentru că avem acceptul celui care ne-a declarat cele de mai sus, nu putem să ocolim faptul că este, nimeni altul, decât... vicepreşedintele Comitetului Executiv al AJF Dâmboviţa - Florin Tuiu!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii