1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

turris1111889CÂND... HABAR N-AI DE FOTBAL!... Sau când fotbalul se confundă cu... sindicatul! Din păcate se mai întâmplă şi astăzi, ca pe scaunele din conducere ale cluburilor să ajungă oameni care n-au nicio treabă cu fotbalul! Sigur, sindicatele - mai ales cele din petrol şi minerit au făcut mult bine fotbalului românesc, la vremea respectivă, dar de multe ori... Ba mai mult, uneori, declaraţiile oferite erau adevărate „perle” în domeniu... S-a întâmplat și la Flacăra Moreni!

 

Sezonul 2000-2001, Divizia C. Flacăra Moreni se lupta pentru promovare, cu Electromagnetica Bucureşti - seria a 4-a... Eram la Tr.Măgurele, meci greu, extrem de greu, pentru că Turris lupta şi ea, dar pentru evitarea retrogradării... Flacăra n-a reuşit decât o remiză, fiind egalată pe final… Dar încă se mai făceau calcule, pentru că şanse mai existau. Până la urmă, cele două puncte pierdute au atârnat decisiv în configuraţia finală a clasamentului... Ei bine, am asistat la o discuţie... hilară, între delegatul echipei - Daniel Ştefanide şi „preşedintele clubului”, aflat la celălalt capăt al firului: „Am terminat la egalitate”, răspunde Ştefanide... „Cum, naiba să fie bine... Cum adică, am luat... două puncte?... Hai, dom’le, că râde lumea de noi!” şi închide… “Auzi, dom’ Tinel, că de ce îl contrazic! Ce, n-am luat două puncte noi şi un punct ei, fiind că am remizat! Ştii ce mi-a zis? Păi cum să nu fie aşa? Când remizăm acasă, nu pierdem două puncte? Înseamnă că în deplasare iei două puncte când faci egal!”… La final, Flacăra Moreni rata promovarea pentru un singur punct:

1.Electromagnetica 28 21 4 3 84-23 67p
2.Flacăra Moreni 28 20 6 2 50-23 66p

Punctele de la Tr.Măgurele… dar să nu uităm (şi) “perlele” din fotbalul românesc…

Foto (facebook): Stadionul Turris Tr.Măgurele

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii