1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ionutradu2Ionuț Radu este OMUL SĂPTĂMÂNII! Unii îl știu de la fotbal, alții de la minifotbal! În ambele sporturi este unul dintre cei mai talentați jucători activi, din județ. La minifotbal însă… marchează ca nimeni altul!

50 de goluri a marcat Ionuț Radu până acum, pentru echipele lui, în minifotbalul dâmbovițean! 31, în Liga Companiilor (IPA), acolo unde este momentan pe locul 2, în topul marcatorilor și 19, în Superliga Bergenbier (Divertis), fiind lider, detașat, deocamdată! 

Cu alte cuvinte, Ionuț Radu este unul dintre cei mai buni marcatori din județ! Iată ce ne-a declarat, atunci când l-am întrebat cum se simte la minifotbal și ce obiectiv are: La minifotbal mă simt bine. Mă bucur că marchez și că pot să îmi ajut echipa să obțină un rezultat pozitiv. Vreau să câștig Liga Companiilor, cu IPA, iar în Superligă să prind un loc la Turneul Regional, cu Divertis. Mă gândesc și la titlul de golgeter, in una dintre ligi, dar asta nu e o prioritate.”


FOTBAL, DE LA ANINOASA, LA GURA ȘUȚII

Așa după cum v-am informat, Ionuț Radu a plecat de la Aninoasa și a ales Gura Șuții, formație care activează în Liga a 4-a. Și pentru care a început, deja, să marcheze! Cât poate de mult! “La fotbal îmi propun să câștig seria cu Recolta Gura Șuții”, ne-a mai declarat Ionuț Radu!

Succes și să reușești să îți îndeplinești toate obiectivele!

ionutradu1

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii