1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

teo13Fostul director general al Flacărei Moreni candidează la şefia Federaţiei Române de Fotbal! Vezi informații despre candidatul surpriză!



Adrian Teodorescu - fostul director general al Flacărei Moreni are un palmares bogat în fotbalul românesc - ca vicepreşedinte la Dunărea Galaţi, apoi la Poiana Câmpina sau îndeplinind alte funcţii oficiale pe la Gloria Buzău, Farul Constanţa sau CSM Ploieşti * „Teo” are destule meciuri la activ, ca fundaş central la CSŞ Braşovia, FC Braşov, Poli Iaşi, Fortus Iaşi, Olimpia Rm.Sărat, Dunărea Galaţi, Gloria Buzău, Poiana Câmpina, Inter Sibiu, Mureşul Deva şi FC Gaszer * În 2008, ca oficial la Dunărea Galaţi, a fost declarat „persoana non grata” la FRF, perioadă în care Ionuţ Lupescu era dircetor general * „Dacă voi obţine mai puţine voturi decât Lupescu o să mă declar singur persona non grata”, a declarat „Teo” pentru „gsp.ro”!

Foto (facebook): Adrian Teodorescu - candidatul surpriză la şefia FRF- care are, să nu uităm şi o echipă de fotbal - Oţelul Larissa, în campionatul prahovean!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii