1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

gabiparaschiv0544Este unul dintre cei mai iubiţi oameni din Moreni! A fost cel care a (re)aprins flacăra...speranţei! Gabriel Paraschiv este cel pe care l-am ales drept “omul săptămânii”.

 

Gabi Paraschiv s-a nascut pe 27 martie 1978, la Moreni. Ajucat la Flacara, FCM Targoviste, Petrolul Ploiesti si Otelul Galati. Pentru galateni a bifat cele mai multe prezente: 201 meciuri, pentru care a si marcat 38 de goluri.

Dupa ce a renuntat la Otelul, Gabi Paraschiv a revenit la Moreni! Acolo unde isi doreste sa ajunga cu Flacara macar in Liga a 2-a. Si toata lumea asteapta minuni de la Gabi Paraschiv. Din nefericire, pentru a avea parte de performante, antrenorul morenar are nevoie si de sprijin. Oricat de mult si-ar dori Gabi Paraschiv o promovare cu Flacara, atat timp cat nu exista un proiect serios, bine pus la punct, din partea celor ce ar putea sprijini clubul morenar, totul ramane la stadiu de dorinta.

Cu atat mai mult il apreciem pe Gabi Paraschiv. Pentru curajul, perseverenta si rabdarea de care da dovada.

Succes, Gabi Paraschiv!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii