1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

minifotbalcosminCosmin si Costin Stoican sunt frații care și-au propus să transforme minifotbalul din județul Dâmbovița într-un... fenomen! Și începutul este promițător! Vezi ce planuri au cei doi și ce noutăți se pregătesc, pentru 2018!

 

Cosmin și Costin Stoican sunt frații care au pus bazele unui pub inedit, în peisajul târgoviștean: HOOLIGANS. Pentru iubitorii sportului cu balonul rotund, acest loc reprezintă spațiul ideal în care se pot relaxa, distra și petrece timp de calitate, alături de prieteni. Asta pentru că în vecinătatea pub-ului sunt și doua terenuri de minifotbal, ambele acoperite și dotate cu vestiare.

Nu a trecut mult și cei doi frați au avut inspirația de a prelua organizarea Campionatului Județean de Minifotbal din Dâmbovița. “În județul nostru se joacă minifotbal, în cadru organizat, din 2010, adică de opt ani. În 2016 ne-am decis să preluăm noi competițiile de fotbal pe teren sintetic. De atunci și până în prezent am făcut pași importanți, dar încă mai avem multe de făcut. Ne bucurăm foarte mult că de la o perioada la alta tot mai multe persoane și echipe își manifestă interesul pentru competițiile organizate de noi. Acum am si prilejul de a-i anunța pe iubitorii minifotbalului că din acest an vor asista la surprize mari – toate plăcute! Plecând de la organizare, până la modul de prezentare al competițiilor sau recompensarea celor mai buni sportivi”, ne-a declarat Cosmin Stoican, președintele Asociației Județene de Minifotbal Dâmbovița.

madaran2

”VREM SĂ DUBLĂM NUMĂRUL DE ECHIPE PARTICIPANTE, ÎN VIITORUL APROPIAT”

În același timp, Costin, fratele mai mic al lui Cosmin, dar și vicepreședintele Asociației Județene de Minifotbal Dâmbovița - crede că, în scurt timp, la Târgoviște vor juca minifotbal, într-un cadru organizat, mult mai multe echipe ca în prezent: ”Acum avem undeva la 30 de echipe active, în competițiile noastre, fie că vorbim de Liga Companiilor, fie de Superligă sau Cupa României. Datorită investițiilor pe care le facem și a unui plan sustenabil, mizăm pe cel puțin 70-80 de echipe, în viitorul apropiat. Oamenii au văzut că putem ridica ștacheta, pentru că pe noi ne interesează în primul calitatea unei competiții. Chiar vă invit să veniți și să faceți o comparație între cum se juca minifotbal până acum și ce va urma din 2018”.

minifotbalcosmin2

TURNEE ȘI COMPETIȚII NOI, LA TÂRGOVIȘTE

În perioada următoare s-ar putea să asistăm la inaugurarea unor competiții noi, dedicate jucătorilor „old-boys” sau juniorilor. Despre toate acestea însă, la timpul potrivit.

În același timp, Cosmin și Costin au început demersurile pentru ca în viitorul apropiat, la Târgoviște să fie organizate competiții amicale de minioftbal, la care să participe formații de top, din România, cu rezultate notabile pe plan extern. Mai mult, pentru 2019 sau 2020 se încearcă aducerea a cel puțin unui turneu regional sau național, în Vechea Cetate de Scaun.

Mult succes, băieți! Suntem cu ochii pe voi și vă ținem pumnii strânsi!


Pentru mai multe informații despre HOOLIGANS PUB și MINIFOTBAL, accesați linkurile de mai jos:

https://www.facebook.com/thehooliganspub/
https://www.facebook.com/campionatuldeminifotbal/

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii