1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

alberto22Ieri, la Rm.Sărat a avut loc al treilea trial organizat de FRF, în cadrul proiectului „Performanţa are viitor”, pentru jucători între 10 și 14 ani * Numărul 1 a fost un morenar, care promite să devină un... „număr 10” pentru naţională!

 

Pe stadionul Victoria, din Rm.Sărat a avut loc al treilea trial organizat de FRF, pentru proiectul „Performanţa are viitor” - jucători între 10-14 ani * Scouterii coordonaţi de Miodrag Belodedici, Ion Geolgău şi Jean Vlădoiu au urmărit peste 180 de copii, din care au ales doar... doi: un morenar şi un vasluian! Alberto Călin - de la grupa 2005 a lui Mircea Petrescu - elev la Liceul Tehnologic Petrol Moreni şi care joacă pentru Flacăra Moreni, la juniori D - se alătură celorlalţi 4 selecţionaţi din primele două trialuri. Cei mai buni 11 se vor alătura echipei care în luna mai va efectua un stagiu de pregătire la Centrul Naţional de la Mogoşoaia şi un antrenament pe faimoasa bază a Barcelonei - de la Ciudad Deportiva Joan Gamper!

Foto (facebook): Alberto Călin

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii