Minifotbal

Apelează 0729379596

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindianoroi12Aşa se... căleşte oţelul! La începutul anului, edilii oraşului anunţau cu mare tam-tam că în această vară, Târgoviştea va beneficia de un teren sintetic, de dimensiuni regulamentare, obiectiv realizat cu sprijinul FRF

Ei bine, a trecut iarna drăguţa, au trecut şi ploile de primăvară, vin cele de vară, au trecut şi... alegerile şi n-am rămas decât cu „orezăria” din spatele tribunei a II-a a stadionului „Eugen Popescu”. Motivul? Se pare că oficialităţile locale refuză cu îndârjire parteneriatul cu Asociaţia Judeţeană de Fotbal Dâmboviţa şi atunci, pe bună dreptate, pentru ce ar mai fi dispusă federaţia Română de Fotbal să mai aloce banii pentru terenul sintetic! Din imaginea alăturată vă puteţi convinge de... atenţia de care se bucură speranţele fotbalului târgoviştean. Şi suntem în luna mai, aşa că încercaţi să vă închipuiţi cum va fi începând cu... spetembrie!

Foto – facebook

Dacă ţi-a plăcut ştirea noastră şi crezi că ar putea prezenta interes şi pentru alte persoane, am aprecia dacă ai distribui acest articol.

Horoscop