1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

juniorinoroiePe un astfel de teren sunt obligate sa joace sperantele fotbalului targovistean! Imaginile alaturate au fost surprinse, ieri, la meciul de juniori E, dintre Chindia si Kinder.


Ce ar mai fi de spus dupa ce ne uitam pe astfel de imagini?! Care, fie vorba intre noi, nu au nicio legatura cu fotbalul… Si totusi, suntem la un meci de fotbal, culmea, de juniori… Adica locul in care viitoarele sperante ale fotbalului targovistean se pregatesc… Probabil multi au recunoscut “tarlaua” din spatele stadionului “Eugen Popescu”… Pentru ca de teren nu poate fi vorba… Se gandeste oare cineva ca micii fotbalisti se pot accidenta? Probabil ca nimeni, in afara de antrenori si parinti… Au fost multe promisiuni, ca in locul acestei mocirle va fi un teren “adevarat”… Doar promisiuni… Trist si rusinos, in acelasi timp! Ca in anul 2017 copiii sunt obligati sa joace fotbal in asemenea conditii!

Cum a fost meciul Chindia -  Kinder
Ieri, în etapa a 5-a (penultima) din play off-ul campionatului juniorilor E, liderul incontestabil al campionatului - Kinder Târgovişte a suferit prima înfrângere din actualul sezon. Juniorii Chindiei s-au... adaptat mai uşor terenului, desfundat pe alocuri si au reuşit să câştige cu 2-0, prin golurile marcate de Tache şi Gheorghe.

 



foto2noroi

Dacă ţi-a plăcut ştirea noastră şi crezi că ar putea prezenta interes şi pentru alte persoane, am aprecia dacă ai distribui acest articol.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii