1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

tobe“Momentul acela când simţi că eşti iubit şi apreciat! Mulțumesc, frate Voinea Augustin! Ai fost, eşti şi vei rămâne un caracter super deosebit! Esti singurul care încă se mai gândeşte la noi, la cei din “Peluza Marian Pîrşe” şi pentru asta îţi mulţumim!”

Rândurile de mai sus au fost notate de “Marincă din Moreni” - liderul galeriei de la “Peluza Marian Pârşe”, pe pagina de facebook a lui Gusti Voinea… Un gest care nu avea cum să treacă neobservat de fanii “lupilor galbeni”: galeria de la “Peluza Marian Pîrşe” a primit de la Gusti Voinea - unul dintre foştii jucători ai Flacărei Moreni - aflat în prezent la muncă în Anglia, un cadou despre care vor auzi mai toţi… adversarii! Trei tobe care îşi vor face auzite “tam-tam-urile”, sâmbătă, la meciul cu CSO Filiaşi, meci la care Gusti a promis că va fi în “peluză”, alături de galerie!

Foto (facebook)

Dacă ţi-a plăcut ştirea noastră şi crezi că ar putea prezenta interes şi pentru alte persoane, am aprecia dacă ai distribui acest articol.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii