5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

juniorionoare2023noiDambovitapenet, Fotbal Județean / Asociația Județeană de Fotbal (AJF) Dâmbovița a trecut prin mari transformări în ultimii ani! Competițiile au o cu totul altă valoare, iar echipele noastre încep, ușor, dar sigur, să facă față competițiilor naționale! Ultimele exemple, promovarea celor de la Urban Titu în Liga a 3-a, parcursul excepțional înregistrat de Voința Crevedia U19, în fazele naționale eliminatorii, participarea celor de la Bucșani la Cupa Satelor (fazele naționale) și lista poate continua. 



Mulți dintre pasionații de fotbal se vor întreba de unde acest... avânt?! Ei bine, explicația este relativ simplă! Actuala conducere a AJF Dâmbovița - de la președinteșe Ciprian Prisăcaru în jos - a înțeles că singura șansă către succes o reprezintă investitția în viitor. Și juniorii, fie că îi numim prichindei, copii, cadeți sau mai știm noi cum, reprezintă viitorul. Faptul că s-a reînființat competiția U19, la Liga a 5-a, că s-au revitalizat competițiile de juniori - fără a se mai urmări goana după puncte sau goluri - ori că au fost introduse competiții noi, precum Interliga sunt semne că fotbalul dâmbovițean pe de o parte are viitor, iar pe de altă parte merge către succes. 

Deocamdată, mai este nevoie de ceva timp până când toți rerprezentanții fotbalului dâmbovițean, indiferent de nivel, vor înțelege că orientarea spre copii reprezintă cheia succesului. Dar pentru asta există acum la nivelul AJF-ului comisii speciale și oameni dedicați. 

Fotbalul juvenil este poarta spre viitor! Ține doar de noi toți cât de repede sau cât de încet ne îndreptăm spre această poartă! 

 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii