5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

romaniau21frfDambovitapenet, Special / România va întâlni Muntenegru, la Târgoviște, vineri seară, joc din preliminariile EURO 25, care are mari șanse să se dispute cu tribunele stadionului ”Eugen Popescu” pline. 2.000 de tichete gratuite pune FRF la dispoziție, în schimbul gratuității pentru folosirea bazei sportive, al cărei proprietar este Primăria Târgoviște.



Pentru prima dată de când stadionul găzduiește echipele naționale de tineret (trei meciuri până acum, în aceleași condiții), CSM Târgoviște, ca și administrator, va distribui biletele gratuite la sediul său, miercuri și joi, între orele 8-16. Anunțul oficial urmează să fie făcut în curând, dar dambovitapenet are toate detaliile legate de acest eveniment. Decizia, una de altfel normală, vine în contextul în care au existat voci care au afirmat că anterior biletele au fost distribuite preferențial, cu circuit închis.

 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii