5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

romaniau21frfDambovitapenet, Special / Pe 6 septembrie, de la ora 19:30, la Târgoviște, pe stadionul ”Eugen Popescu” va juca Naționala U21 împotriva reprezentativei similare a Muntenegrului! În acest context, selecționerul Daniel Pancu a anunțat lista preliminară a jucătorilor din străinătate convocați pentru meciurile cu Muntenegru, de la Târgoviște și din Finlanda, jocuri ce fac parte din grupa de calificare pentru EURO 2025.

Naţionala României U21 face parte din Grupa E, alături de Elveția, Finlanda, Albania, Muntenegru și Armenia.

După primele șase meciuri disputate, România U21 ocupă locul 2 (13 puncte), Elveția conduce grupa (14 puncte), iar Finlanda este pe locul 3, la egalitate cu Albania (10 puncte).

Programul meciurilor:
Vineri, 6 septembrie, ora 19:30: ROMÂNIA U21 – MUNTENEGRU U21, Stadion „Eugen Popescu”, Târgoviște

Marți, 10 septembrie, ora 19:00: FINLANDA U21 – ROMÂNIA U21, Tammelan Stadion, Tempere

Pentru aceaste meciuri, selecționerul Daniel Pancu a trimis 8 convocări preliminare pentru jucători care evoluează în afara României:

Răzvan Sava (Udinese / Italia), Tony Strata (AC Ajaccio / Franța), Ümit Akdağ (Alanyaspor / Turcia), Marius Corbu (APOEL Nicosia / Cipru), Rareș Ilie (OGC Nice / Franța), Andres Sfaiț (Salernitana / Italia), Rareș Burnete (US Lecce / Italia), Alexandru Borbei (US Lecce / Italia)

Pe lista finală ce va fi comunicată înaintea reunirii din septembrie se vor regăsi o parte dintre aceștia, alături de jucători din campionatul intern.

Foto: FRF.ro 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii