1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ionutvintila11“Ne dorim sa avem baza noastra, lucru foarte greu de realizat. In ultimii cinci ani platim chirie pentru inchirierea terenului de joc . Fara sponsori, carora le multumesc, echipa nu si-ar fi desfasurat activitatea la nivelul la care ne aflam in prezent.” - sunt cuvintele lui Ionut Vintila, managerul “lupilor” din Anglia. Vezi interviul, integral, mai jos.


- In curand, se incheie un nou sezon pentru FC Romania. Cum a fost?
- Un sezon (din punct de vedere al performantei) aproape asemanator cu cel de anul trecut. Reusim sa terminam, din nou, pe podium. Sunt convins ca se putea mai mult, daca reuseam sa fim cu totii conectati pe parcusul anului competitional.

- Care a fost cel mai frumos meci din acest sezon si de ce?
- In opinia mea, cel din deplasare cu Barking, am reusit sa castigam pe terenul echipei de pe primul loc.

- Sa vorbim putin despre cele mai mari satisfactii pe care le-ai trait alaturi de FC Romania. Care ar fi acestea?
- Sunt cateva care ar trebui enuntate, incepand cu promovarile echipei pana la nivelul ligii a 9-a, continuand cu parcursul bun din The Fa cup, sezonul 2014/2015 . De asemenea un parcurs bun am avut in sezonul trecut in The Fa Vase . Dar satisfactia cea mai mare este ca in decursul anilor aceasta echipa a devenit cunoscuta , dovada articolele care au aparut in publicatiile sportive din multe tari , nu doar din Marea Britanie, iar munca celor care au facut si fac parte din acest proiect nu este in zadar!

- Ce urmeaza de acum incolo?
- Sa fim constienti si foarte increzatori ca anul viitor TREBUIE sa promovam!Calitatea echipei ne indreptateste sa avem acest obiectiv.

- Sunt sanse sa visam la o promovare, la finele sezonului 2017-2018?
- Sanse sunt, probabil si mai mari, pentru ca vor promova primele doua echipe . Posibil trei, Dar trebuie sa stim sa fim capacitati la maximum, pe toata durata sezonului. Primordial este sa mentinem grupul din acest sezon si sunt convins, 100%, ca vom reusi. Am mare incredere in caracterul acestor jucatori, in caracterul celor care ajuta echipa, ma refer si la sponsori, ca vom putea realiza multe lucruri bune, impreuna, sezonul viitor.

- In echipa voastra sunt si cativa jucatori straini. Cum au reusit sa se integreze in echipa?
- S-au integrat bine, sper sa ne ajute si in viitor, cu cel putin aceleasi evolutii avute anul acesta.

- Vor fi noutati in lot, pentru sezonul urmator?
- Imi doresc doar trei jucatori pentru sezonul viitor.

- De ce are nevoie proiectul FC Romania, pentru a se dezvolta si mai mult, ca pana acum?
- O infrastructura bine definita. Ne dorim sa avem baza noastra, lucru foarte greu de realizat. In ultimii cinci ani noi platim chirie pentru inchirierea terenului de joc, unei echipe dintr-un esalon superior . Fara sponsori, carora le multumesc, echipa nu si-ar fi desfasurat activitatea la nivelul la care ne aflam in prezent.

- Un mesaj pentru cititorii nostri, de Paste?
- Sper ca Paştele să va întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!


Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii