1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

nicucroitoru2564Dambovitapenet, Special / La ultima sesiune de examene de la Școala Federală de Antrenori FRF, Nicu Croitoru a obținut (și) confirmarea oficială pentru ceea ce a dovedit că poate în fotbalul de performanță. Principalul de pe Patrana se numără printre cei 19 antrenori promovați - dintre cei 31 -  care și-au încercat șansele, la examenul de obținere a licenței UEFA PRO.



Nicu Croitoru a obținut media 7,54 (7,24 la proba practică și 7,84 la cea teoretică), fiind al 15-lea pe lista celor declarați adimiși. Felicitări Nicu Croitoru și suntem siguri că la finalul sezonului 2020-2021 FC Puciosa se va număra printre echipele care au avut un cuvânt de spus în disputa pentru un loc în play-off, demonstrând că are pe banca tehnică un antrenor de primă mână!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii