1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

copilionita22020Dambovitapenet, Special / Suntem, cu toții, într-o situație dificilă! Școala s-a mutat în online! Din nefericire, nu puțini sunt cei care nu au acces, încă, la ore! Și în județul Dâmbovița există astfel de situații. Spre exemplu, la Ghergani și Mavrodin, săptămână de săptămână, școlarii care nu se pot conecta online primesc lecțiile printate. Unul dintre cei care se ocupă ca cei mici să nu rămână în urmă este chiar arbitrul de fotbal Adrian Ioniță! Iată ce ne-a declarat Adrian Ionță, profesor de educație fizică, atunci când am discutat pe marginea acestui subiect: ”Copiii primesc cu bucurie lecțiile! În fiecare sătpămână merg cu drag să le las. Să sperăm că această perioadă va dura cât mai puțin și că, împreună, vom reuși să facem tot ce putem pentru ca acești copii să nu rămână în urmă.”

Un gest frumos, care merită admirația noastră, motiv pentru care îl și felicităm pe Adrian Ioniță! Succes, dragi copii! Să treceți cu bine peste aceste provocări! 

copilionita2020adrianionita2020

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii