1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

melidra1Dambovitapenet, Local / În municipiul Târgoviște, aproape de zona Ienăchiță Văcărescu (str. prof. Nicolae Radian, nr. 11) este deschis, în fiecare zi, de luni până vineri, un service auto potrivit nevoilor tale! De la bun început, trebuie făcută precizarea că cei de la Melidra Eco Drive sunt cu adevărat specialiști în GPL. Așa că aici sunt oferite o mulțime de servicii, în acest sens: montaj instalații auto GPL, reparații instalații auto GPL, revizie și chiar înlocuire rezervoare GPL.

Cei de la Melidra Eco Drive folosesc instalații de alimentare cu GPL Landi Renzo, lider pe piața mondială a instalațiilor GPL.

În plus, la Melidra Eco Drive îți poți pregăti mașina pentru sezonul rece. Pentru doar 25 de lei, cei de aici îți poți verifica starea acumulatorului/bateriei, constatarea tehnică fiind gratuită.

Nici serviciile de electrică sau mecanică nu sunt trecute cu vederea, așa că Melidra Eco Drive poate fi partenerul tău potrivit, atunci când mașina ta are nevoie de… ”îngrijiri” sau ”îmbunătățiri”!

melidra2

Mai multe informații despre Melidra Eco Drive găsiți chiar pe site-ul service-ului: www.melidra.ro

Pentru detalii și programări, puteți suna la numerele de telefon 0771257891 și 0345199029

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii