1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmconstantaDupă ce sezonul trecut CSM Târgoviște a jucat în cel de-al doilea eșalon al baschetului feminin românesc, acum, echipa pregătită de Cătălin Tănase este ”în cărți” pentru locul 3. Cel puțin! Antrenorul târgoviștean ne-a vorbit despre șansele fetelor noastre la medalii!

 

Deocamdată, CSM Târgoviște este pe locul 3, la trei puncte în spatele fetelor de la Satu Mare. Care tocmai au învins liderul! În același timp, elevele pregătite de Cătălin Tănase au și un avans de două puncte în fața celor de la CSU Brașov, formație aflată pe locul 4. Urmează un duel interesant, vineri, în Sala Sporturilor, cu Aradul, de la ora 16:30. O victorie ne-ar ”betona” locul 3.

Iată ce crede antrenorul Cătălin Tănase despre viitorul CSM-ului: ”De trei-patru ani, CSM nu trece printr-o perioadă bună. Cred că este un lucru bine știut că sunt niște interdiciții impuse de Federația Internațională de Baschet și Federația Română. Și atunci când intri într-o competiție și nu pleci cu șanse egale cu ale adversarilor… atunci competiția e greu de abordat (…) Și totuși, deși am avut o interdicție, am reușit să facem treabă bună. Până la urmă a fost un avantaj pentru jucătoarele tinere de la CSȘ, pentru că au avut șansa să intre sub aripa CSM. ”

 

Suntem pe locul 3, dar nu va fi ușor să păstrăm poziția!
Antrenorul Cătălin Tănase spune că deși CSM a luptat frumos până acum, competiția este încă departe de a fi încheiată: ”Ne va fi foarte greu să ne menținem aici. Noi sperăm să reușim cel puțin medalia de bronz. În momentul de față Aradul și Brașovul sunt principalele contracandidate. Știți că sistemul competițional e puțin diferit la baschet și degeaba ai un sezon bun dacă în fazele eliminatorii nu păstrezi forma din sezonul regulat sau chiar să reușești să crești. Altfel, va fi foarte greu să ne luptăm cu Sfântu Gheorghe și Satu Mare, echipe cu loturi foarte bune. Noi sperăm să compensăm cu tinerețea și experiența a două-trei jucătoare (n. red. Toma, Stoenescu, Cooker). Mă bucur că am șansa să am în echipă jucătoare ca ele.”

 

Obiectivul oficial, locurile 4-6
Anul acesta, la baschet, obiectivul CSM-ului este clasarea pe locurile 4-6: ”Ținând cont de contextul actual, locul 3 la baschet e o poziție nesperată. La începutul anului nu ne gândeam la un parcurs atât de bun. Dacă la final nu atingem locul 3 nu e nicio tragedie. Obiectivul oficial este clasarea pe locurile 4-6” – Cristi Savu, director CSM Târgoviște.

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii