1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

baschet67711 titluri naţionale, 9 Cupe ale României - 8 eventuri, optimi de finală în Euroligă 2013 şi un sfert de finală în EuroCup 2010 - un palmares de invidiat pentru orice club European, din baschetul feminin, terfelit de edilii locali!

Nu suntem în măsură să stabilim cine sunt vinovaţii, cine a greşit şi când a greşit, unde au intrat banii, dar nu putem trece cu vedera faptul că edilii locali îşi bat joc de blazonul unei echipe şi de istoria unui club! Pentru noi, târgoviştenii, plătitori de taxe şi impozite, motivele retragerii echipei din Liga Naţională ne intrigă, mai ales că după 4 ani nu s-a găsit niciun vinovat! * Publicăm mai jos Comunicatul de presă al CSM Târgovişte, care pare a fi redactat în… cabinetul secretarului cu propaganda de partid!

“Având în vedere problemele cunoscute și mult discutate, izvorâte din sancțiunile impuse de BAT, FIBA și FR Baschet,  urmare a nesoluționării litigiului pe speța CSM Târgoviște – George Dikeoulakos, dar și a faptului că suntem în imposibilitatea de a forma o echipă competitivă pentru a juca meciurile din Liga Națională de Baschet Feminin, Cupa și Supercupa României, în urma numeroaselor încercări, discuții și analize, a fost luată hotărârea de a NU participa la aceste competiții în sezonul 2017/2018. Menționăm că am solicitat Federației Române de Baschet înscrierea echipei în Liga I (al doilea eșalon valoric), având stabilit ca obiectiv promovarea, cu speranța rezolvării situației sportive până la acel moment. Ne exprimăm regretul pentru faptul că, deși avem finanțare și condițiile necesare, am ajuns în această situație de blocaj în privința efectuării transferurilor, stare de fapt izvorâtă din deciziile BAT 0383/2013, 0468/2014, a sancțiunilor impuse și a nesoluționării speței de către instanțele civile până în prezent.

Suntem convinși că în viitorul apropiat veți afla și numele vinovaților, care în mod incorect stau ascunși și au o singură dorință, aceea ca percepția să fie că ei sunt nevinovați și că noi, cei de acum, suntem de vină pentru situația creeată, numai că deciziile BAT, sancțiunile și indiciile sunt indubitabile. În speranța că veți rămâne alături de echipa noastră, vă mulțumim pentru înțelegerea și sprijinul acordat și vă asigurăm că nu vom lăsa baschetul feminin târgoviștean să dispară de pe harta competițiilor oficiale”

Președintele CSM Târgoviște – prof. Ciprian Prisăcaru

Concluzia? Banii se vor cheltui cu nemiluita, chiar dacă Liga I este o... şuşă, prin care musai să se toace bugetul!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii