1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmtgvbaschet505CSM Târgovişte a fost învinsă şi în cel de-al doilea meci, la Braşov, la peste 20 de puncte diferenţă, astfel că nici nu mai ţinem minte de cate ori ne-a învins Olimpia în acest sezon!

OLIMPIA BRAŞOV - CSM TÂRGOVIŞTE 82-59 (scor general 2-0) * Suntem pe butuci, mai ales că muzica nu cântă decât pentru învingători! La volei abia am prins locul secund, la baschet... căzurăm şi de pe podium!

Târgoviştenii s-au obişnuit cu marea performanţă şi nu mai acceptă de multă vreme jumătăţile de măsură şi chiar că nu interesează pe nimeni ce se petrece în club, cine sunt vinovaţii, atâta vreme cât totul se derulează pe banii noştri! Iubitorii baschetului au acceptat compromisuri, chiar şi înfrângerile, dar nu şi ruşinea! Braşovul ne-a învins, dacă socotim bine, de vreo 6 ori! Nu ne interesează de ce clubul are interzis la transferuri, nu ne interesează scuzele preşedintelui sau ale antrenorului, atâta vreme cât iubitorii baschetului le-au dat mână liberă, pe banii lor, iar EI, ne-au aruncat încrederea la... COŞ! Târgoviştea a fost şi trebuie să rămână capitala baschetului feminin românesc. Ne-au trebuit ani buni să învingem Sportul Studenţesc, Clujul sau Aradul, iar acum nu avem nevoie de scuze şi lamentări. Oţelul, Livas, MCM, CSM sau cum vreţi este un nume în baschetul românesc şi chiar european şi nimeni nu are voie să-şi bată joc de un palmares pe care multe cluburi din România l-ar dori! Nici conducători care nu ştiu să pună piciorul în prag, nici antrenori de mâna a doua. Performanţa se face cu bani, altfel n-are sens să-i cheltuiţi degeaba. Şi CSM Târgovişte nu se poate plânge că n-a avut bani destui, din „buzunarele” urbei! Noi, iubitorii baschetului nu v-am cerut socoteală cum şi pe ce ne-aţi cheltuit banii - noi v-am acordat un cec în alb, aşteptând rezultatele şi marea performanţă: Europa! Dacă cineva crede că pentru un astfel de eşec sunt îndeajuns câteva scuze sau justificări, se înşeală amarnic. Locul 4 nu înseamnă nimic! Performanţa se (mai) face şi cu PROFESIONIŞTI! Eliberaţi locurile, domnilor! Cu lotul de care dispune, fără sa ne mai plângem, cred că până la urmă mulţi dintre noi obţineam locul 4 într-o Ligă de... râsul lumii! CSM Târgovişte nu este un... poligon de încercare sau de testare a aptitudinilor. Performanţele echipei de baschet sunt recunoscute în plan european, aşa că nimeni n-are voie să terfelească un palmares greu de obţinut şi să facă din vitrina cu trofee... gazeta de perete a primăriei! Punct!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii