1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmbaschetoct2023vDambovitapenet, Baschet / CSM Târgoviște este approape de a lua startul în noul sezon al Ligii Naționale de Baschet Feminin. Un campionat din care vor face parte doar opt formații. Sigur, favorite vor fi baschetbalistele de la Sepsi și Arad! Dar baschetul se joacă pe teren! Primul meci pentru sportivele noastre are loc sâmbătă, la Constanța, de la ora 19:00. 



Să le ținem pumnii strânși fetelor pregătite de Cătălin Tănase! Va fi un sezon frumos, suntem convinși! Mai ales că obiectivul echipei este clasarea între primele patru formații! Baschetbalistele noastre vor da 100% din capacitate, la fiecare meci și vom avea multe motive de bucurie! Hai, CSM!

Programul etapei 1, 14 octombrie 
CS Universitatea Cluj - Napoca  - FCC Arad 
Rapid București - Olimpoia Brașov
CSM Tîrgu Mureș - Sepsi Sf Gheorghe 
CSM Constanța - CSM Târgoviște (ora 19:00) 

Foto: CSM Târgoviște

_______

INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii