1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sandoighergu2Chindia joacă luni un meci extrem de important în economia clasamentului Ligii I, cu AFC Hermannstadt, formație pe care nu a învins-o în patru meciuri jucate în acest sezon, trei în campionat (1-2, 1-1, 0-1) și unul în Cupa României (0-1). Abia instalat la echipă, înaintea jocului cu FC Voluntari (0-2), Emil Săndoi se confruntă cu serioase probleme de lot.



Cherchez e accidentat de mai bine de o lună, efectuează doar alergări ușoare, Bic e suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, iar Berisha și Neguț au ieșit "șifonați" din meciul cu FC Voluntari. Daniel Novac și-a încheiat contractul cu Chindia pe 30 iunie și a părăsit gruparea târgovișteană. Luni ar putea reveni însă Florea, după o pauză de două săptămâni și jumătate.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii