1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cristianteodorescu2Etapa a 28-a, a programat Chindia, în ”Ștefan cel Mare”, cu Dinamo - locul 3, în clasamentul la zi al Diviziei Naționale. A fost un meci frumos, cu trei goluri, unul în care târgoviștenii ar fi putut mai mult. Până la urmă așa a fost să fie! Ce jucători avea Dinamo... 



DInamo București - Chindia Târgoviște 2-1 (0-1).
Au marcat: Hîldan (min.58), Mihalcea (68) - Antal (33)

Dinamo: Prunea (cpt) - Macavei, Cotora, Bătrînu, Contra - Tararache, Hîldan (80 - G.Kiriță), Moga (70 - Bodea) - Dănciulescu (46 - Coporan), Chiriță, Mihalcea. Antrenor: Cornel Țălnar.

Chindia: Jipa - Becheanu (70 - Ristea), Ir.Voicu, Țermure (cpt), Ghergu - Bogoi, M.Pană, Bălașa, Mitu - Luca (60 - Toboșaru), Antal. Antrenor: Silviu Dumitrescu.

Au arbitrat: Sorin Vădana (Cluj) - Iulian Spătaru (Timișoara) și Ioan Onicaș (Zalău). Obs.FRF: Alexandru Ioniță și Aurel comșa (ambii din București). La tineret-rezerve -2-2 (0-1).

Reîntâlnire cu Cătălin Hîldan - revenit la Dinamo și Iulian Chiriță - care n-a putut ajunge de la Rapid, la Chindia, ci în Ștefan cel Mare! Primul șut la poartă a aparținut lui Hâldan (min.3), după care, Florin Bătrînu (10) l-a încercat, de la distanță, pe Jipa - acuzat de presă, după meci, de blat - dar portarul Chindiei respinge salvator! La o jumătate de oră, ”dinamovistul” Antal face liniște în tribunele din ”Ștefan cel Mare”, supărându-l pe... Cornel Dinu: Bălașa l-a deschis precis în adâncime pe Antal, care l-a driblat scurt pe Macavei și a șutat imparabil în plasa porții lui Prunea (min.33/ 0-1)! După pauză ”câinii„ au atacat în ”haită”, dar Mihalcea și Hîldan ratează egalarea. Egalarea l-a avut ”coautor” pe asitentul Onocaș, ardeleanul ”închizând” ochii la pozoția afară din joc a lui Hîldan, care înscrie cu capul (min.58/1-1). Zece minute mai târziu, Florin Bătrînu a centrat precis și Mihalcea l-a învins destul de ușor pe Jipa. După meci, fostul arbitru intrenațional - Cristian Teodorescu - noul președinte al Chindiei, s-a arătat extrem de indignat față de arbitraj, luându-i apărarea lui Mitică Jipa, acuzat de blat! Chindia coboară un loc în clasament, pe 10, cu 37 de puncte), și aștepta vizita oltenilor de la Universitatea Craiova ( n.r. - locul 12, cu doar 36 de puncte)!

Foto (ProSport): Fostul ecuson FIFA - Cristian Teodorescu - revine la Târgoviște ca președinte al Chindiei

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii