1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fazaminifotbal2344Young Boys – Divertis este marele meci din această săptămână, în Superliga Bergenbier! Se întâlnesc, față în față, echipa de pe locul 1, care țintește titlul și campioana, la zi! Vezi declarații, în exclusivitate, din cele două tabere!

 

Young Boys – Divertis este meciul săptămânii, în Superliga Bergenbier. Dacă va câștiga Young Boys, liderul se poate desprinde în clasament. În cazul unei victorii pentru Divertis, lupta pentru titlu se relansează. La egal, cea mai avantajată ar fi... TIV, care, dacă va câștiga meciul ei, intră puternic în lupta pentru locul 1.

Daniel Bălașa,Young Boys
O să fie un meci frumos, am încredere în băieții mei! Sunt sigur că, înainte de toate, jucătorii de la Young Boys o sa joace cu sufletul, acest meci.... Vor fi și câteva surprize pentru meciul de duminică. Sunt sigur că băieții vor juca la victorie, cum au făcut-o până acum. Tind să cred că va fi un joc unde nu vor exista acte din indisciplină și se va putea juca frumos! Mai multe nu vreau sa spun, o să demonstrăm pe teren, ce putem! Cel mai bun să câștige!

Alex Iordache, Divertis
În afara faptului că ne intereseaza doar victoria nu pot spune nimic altceva. Este un meci ca oricare altul... Nu vreau să se creeze nu știu ce ambiții, aiurea... La ultimul meci un jucător de-al nostru s-a accidentat destul de grav ... Putea să fie și mai grav...Totul a pornit de la ambiții, care nu își aveau rostul. Totuși, trebuie să înțelegem că venim pentru mișcare, nu să ne...rupem...

CLASAMENT
1.Young Boys 2 1 1 0 6-1 23
2.Divertis 2 2 0 0 10-1 18
3.Tiv All Stars 2 0 2 0 3-3 18
4.Hooligans 2 1 0 1 4-6 13*
5.FC Branesti 2 0 1 1 3-7 11*
6.United 2 0 0 2 1-9 9
*echipe care au beneficiat de rotunjire (0,5p)

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii