5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

fazameci102ybtivAstăzi, de la ora 16:00, încep luptele în play-off! Cele mai bune formații din minifotbalul dâmbovițean se luptă pentru supremație! Miza? Două locuri la Turneul Regional! Young Boys și TIV par favorite la lupta pentru titlu! Campioana la zi, nu renunță! Brănești are planuri mari! United s-a schimbat, radical și vrea mai mult! Hooligans este echipa… surpriză!

 

YOUNG BOYS – UNITED
Primul meci din play-off le aduce, față în față, pe Young Boys și United. Va fi un joc aprig disputat, în care, cel puțin pe hârtie, Young Boys este favorită. Să nu uităm însă că la United lucrurile s-au schimbat, mult, motiv pentru care valoarea lotului a crescut. În echipă și-au făcut apariția câțiva foști componenți ai campioanei la zi. Așa că lucrurile pentru Young Boys devin cât se poate de serioase. Oricum, de azi, niciun meci nu mai este ușor. Dacă ar fi totuși să alegem un pronostic de care să fim siguri, am spune 1X și Young Boys marchează minimum două goluri.

TIV – BRĂNEȘTI
Ce duel! TIV este echipa care are puterea de a se lupta, cot la cot, cu liderul la zi! Doar trei puncte sunt între cele două echipe, după înjumătățirea punctelor. Așa că orice pas greșit al liderului poate fi speculat de băieții de la TIV. Și astăzi cu siguranță că vor forța victoria! Să nu uităm însă un aspect foarte important: Brăneștiul s-a schimbat în bine după achizițiile din ultima perioadă! Și, am aflat noi, obiectivul echipei este nici mai mult, nici mai puțin... participarea la…Regional! Asta înseamnă cel puțin locul 2! Pronosticul nostru: total goluri – peste 3,5.

DIVERTIS – HOOLIGANS
Ultimul duel al zilei se dă între Divertis și Hooligans. În mod normal, campioana are prima șansă. După plecările în bloc, Divertis a reușit să facă o serie de achiziții importante și echipa și-a reintrat în ritmul…obișnuit. De partea cealaltă, Hooligans este formația surpriză în play-off, creditată cu șansa a 6-a, la titlu. Dar o să vedem, cu toții, că trupa va obține puncte... De aceasta dată însă, pronosticul nostru este 1 solist.

 

CLASAMENT 
1.Young Boys 19
2.Tiv All Stars 16
3.Divertis 12
4.Hooligans 10*
5.FC Branesti 10*
6.United 9
*echipe care au beneficiat de rotunjire (0,5p)

Etapa 1
ORA 16- Young Boys – United
ORA 17 - TIV – Branesti
ORA 18 - Divertis – Hooligans


TOPUL GOLGETERILOR

19 goluri: Radu I (Divertis)

17 goluri: Enescu (Branesti)

15 goluri: Postelnicu (Hooligans)

14 goluri: Mindru (Brănești), Coman Gabriel (FC Branesti), Georgescu (TIV)

12 goluri: Zidaru (Micro II), Ionica Marinica (Young Boys)

11 goluri: Dragos Ivan (United), Gheboianu (TIV)

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii