1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fazaminifotbal2344Astăzi, de la ora 16:00, avem o nouă etapă în Superliga Bergenbier, la minifotbal! Se anunță patru meciuri puternice! Capul de afiș rămâne TIV – YOUNG BOYS! Gazdele vor victoria! Vezi avancronica etapei!

 

MICRO II – HOOLIGANS
Ziua se deschide cu un meci care aduce, fata in fata, doua echipe cu un fotbal frumos, placut ochiului... Chiar daca sunt pe locurile 7, respectiv 6, cele doua trupe pot ajunge, oricand, pe primele pozitii. Sa nu uitam ca Micro II vine dupa un egal in fata campioanei, in timp ce Hooligans a remizat cu Young Boys, echipa despre care cei mai multi spun ca va fi noua campioana... Oricum, pana acolo mai este cale lunga.... Ce va fi astazi? Credem noi, un meci cu sanse de ambele parti, cu un plus de partea gazdelor. Pronostic 1X.

7.Micro II 5 1 1 3 17-22 4
6.Hooligans 5 2 1 2 18-24 7

Cei mai buni marcatori:
6 goluri: Zidaru (Micro II) / 4 goluri: Postelnicu (Hooligans)

 

TIV ALL STARS – YOUNG BOYS
Ce meci! Un adevarat derby! Se intalnesc primele doua clasate, intr-un joc in care orice rezultat este posibil... Cei de la TIV promit victoria! La fel si Young Boys! Ce va fi azi? Sigur un meci echilibrat, cu sanse de ambele tabere…  Oricum, un meci tare, cu un rezultat greu de intuit… Pronostic : GG 3+, ambele echipe marcheaza si se inscriu cel putin trei goluri.

2.Tiv All Stars 5 3 1 1 21-15 10
1.Young Boys 5 4 1 0 18-3 13

Cei mai buni marcatori:
5 goluri: Gheboianu (TIV) / 4 goluri: Ionica Marinica (Young Boys), Rusu (Young Boys)

 

RED DEVILS – UNITED
Este singurul meci al zilei, in opinia noastra, cu o favorita certa; United! Am spus-o in repetate randuri, Red Devils este una dintre cele mai frunoase echipe din minifotbalul dambovitean. Si totusi, astazi, gazdele nu pot emite mari pretentii...De partea cealalta, United tinteste podiumul! Si are toate sansele sa se apropie de el si chiar sa...stationeze... pe primele locuri. Pronostic 2

8.Red Devils 5 0 0 5 6-29 0
4.United 5 2 1 2 26-20 7

Cei mai buni marcatori:
2 goluri: Grosu (Red Devils), Carasel (Red Devils) / 8 goluri: Mindru (United)

 

DIVERTIS – FC BRANESTI
Inca un meci tare! Campioana se lupta cu o echipa care il are in lot pe golgeterul la zi! Si nu credem ca Divertis are o misiune usoara cu FC Branesti. Ba s-ar putea chiar sa asistam la un rezultat...surprinzator... Cu o victorie, oaspetii ar putea termina etapa chiar pe locul 2, functie de rezultatele rundei... De partea cealalta, Divertis nu concepe sa nu revina in lupta pentru titlu. Un meci incins, in care X-ul poate fi cel mai probabil semn. Noi mizam pe X pauza sau final.

5.Divertis 5 2 1 2 17-16 7
3.FC Branesti 5 3 0 2 22-16 9

Cei mai buni marcatori:
4 goluri: Radu I (Divertis) / 9 goluri: Coman Gabriel (FC Branesti)

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii