1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fazaminifotbal412Gloria a fost exclusă din competiţie din motive disciplinare... Vezi ce s-a intamplat cu echipa lui Nelu Radu!

„Principalul campionat judeţean de minifotbal se îndreaptă către partea sa finală. Emoţiile în privinţa câştigătoarei LMF au fost spulberate după ce Chedra Tax Doel Pan a rămas singura formaţie implicată în lupta pentru şefie.

Echipa care putea ţine pasul cu gruparea condusă de Aurel Chelba a fost exclusă din competiţie din motive DISCIPLINARE. Gloria MFC nu mai contează, în ultimele jocuri ale actualei ediţii de campionat, urmând să piardă toate meciurile la masa verde”* “Chedra Tax Doel Pan, drum liber către titlu. Principalul adversar a fost exclus din campionat” - aşa titrează “telegram.ro”, din 11 aprilie, excluderea echipei Gloria MFC din Liga de Mini Fotbal Prahova - echipă care se confundă cu Gloria Corneşti * Din lotul echipei făceau parte: Cornel Calofir, Tiberiu Calofir, Gabriel Costache, Marius Ghinea, Marian Ghiţă, Adrian Lindenberg, Silviu Mîndru, Florin Martin, Marian Matei, Adrian Nedelea, Adrian Niculae şi Nelu Radu * Iată cum arăta clasamentul la zi, în momentul excluderii:
1.Gloria MFC 27 25 1 1 164-44 76p
2.Chedra TAX 27 24 2 1 167-42 74p

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii