1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

dentasamical213Deşi liderul seriei Sud - Gaz Metan Finta -  s-a dus la 12 puncte în faţă, Dentaş Tărtăşeşti nu renunţă la lupta pentru promovare! Intră să vezi câteva amănunte din pregătirile unei echipe care încearcă să repete isprava fostei... „Dentaş”, învinsă de Petrolul Ploieşti în barajul de promovare în Liga a 3-a!

 

Duminică, Dentaş Tărtăşeşti a întâlnit într-un meci amical, la Centrul Naţional de la Buftea, pe Voinţa Sănătatea Buftea - locul 5, în Liga a 5-a, seria 1 Ilfov. S-a terminat 3-3.  Pentru Dentaş au marcat: Andrei Matei, Marian Dincă şi Laurenţiu Afilie (fost la Spic de Grâu Ghimpaţi).

„Am obţinut un egal meritat, în faţa unei echipe tinere şi ambţioase, care şi-a apărat şansele cu mult fair-play. Am condus de fiecare dată, deşi rezultatul mai puţin contează, dar cu puţină şansă puteam câştiga. Important este faptul că reuşim să punem în practică ceea ce pregătim la antrenamente” (Marius Stănică).

Dentaş are în pregătiri un lot numeros - 25 de jucători şi nu pare dispusă a renunţa aşa uşor la lupta pentru promovare în Liga a 4-a! Duminică, 17 februarie, Dentaş Tărtăşeşti va disputa un nou meci de pregătire, de data asta în compania unui partener mult mai tenace - FC Brezoaele. Reamintim că în primul amical al sezonului, Dentaş Tărătşeşti a cîştigat la Săbăreni, cu 5-3, prin golurile marcate de... „Alyn Make” 2, noul venit „Hanţu” 2 şi Ionuţ Chirilă.


Foto - facebook

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii