1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001cetatravalealungaIeri, ”străjerii” de la Cetatea Târgoviște au mai bifat un succes, în pregătiri. De această dată a fost o victorie cu șase goluri marcate. Pe lista marcatorilor l-am regăsit chiar pe antrenorul Florin Anton. Liderul din Onoare Nord este, așadar, la al doilea succes în amicale, cu șapte goluri marcate și doar unul primit. 

 


Cetatea Târgoviște – Fortis Valea Lungă 6-1

Au marcat pentru Cetatea: Grigorescu -2, Coman – 2, Florin Anton și Voicu.

Din câte am aflat, al doilea meci din stagiul de pregătire pentru Cetatea Târgoviște s-a desfășurat în aceeași notă de fair-play, tipică grupării pregătite de Florin Anton. La pauză, toată lumea a băut ceai, pentru ca la final, atât învingătorii, cât și învinșii  au plecat zâmbind, după ce și-au strâns, reciproc, mâinile.

Despre meciul în sine, trebuie să spunem că Florin Anton a utilizat întreg lotul pe care l-a avut la dispoziție (peste 20 de jucători). Dacă în prima parte a jocului au lipsit golurile, în repriza secundă s-a marcat de... șapte ori!

Rezultate în amicale:
Gloria Bucșani - Cetatea Târgoviște 0-1
Cetatea Târgoviște – Fortis Valea Lungă 6-1

Următoarele amicale pentru Cetatea Târgoviște
Cetatea - Voința Perșinari (3 februarie, ora 12:00)
Flacăra Moreni - Cetatea (16 februarie, orele 11:00)

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii