2.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

meci400Astăzi, în zorii zilei, am primit două ştiri - una... caldă, alta rece! Deocamdată am ales-o pe cea... caldă, sau dacă vreţi, cea bună, să-i spunem! Emil Tudor a făcut un pas înapoi, dar numai pentru că „a fost ajutat” indirect, reparând astfel unul dintre marile abuzuri! Intră să vezi despre ce este vorba!

 

Bradul Moroeni s-a restras din competiţie! Până la urmă era de aşteptam, mai ales că fotbalul la Moroeni începuse să fie uitat... Ei bine, rapid şi la timp, Victoria Comişani a fost reînscrisă în Liga a 5-a, seria Nord, pe locul...vacant! Aşa că duminică, în etapa a 2-a - seria Nord, la Dărmăneşti se va juca meciul Luceafărul vs Victoria Comişani. Urmează ca la una din primele şedinţe, Comisia de Competiţii şi Disciplină să reprogrameze şi meciul Flacăra Şuţa Seacă - Victoria Comişani, probabil că la aceeaşi dată cu Spic de Grâu Ghimpaţi vs Viitorul Gheboaia... Nici locul din Promoţie nu va rămâne vacant, astfel că din sursele noastre, confirmate de Voinţa Vişina am aflat că acesta va înscrie în campionat a doua echipă - în fapt pe cea de juniori (!), în seria Vest a Ligii a 6-a... Cât despre a doua ştire, promitem să revenim cât de curând, pentru că ni se pare obligatoriu să „ne documentăm” dacă într-adevăr la AJD Dâmboviţa s-a ajuns să se... „fure” o echipă! Aveţi puţintică răbdare!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii