1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cartonasrosu2Cu siguranţă că titlul de mai sus va stârni multe reacţii pro şi contra. Unii vor zice că la Pietroşiţa n-a fost „nimic”, alţii vor... tuna şi fulgera!

Am primit zeci de păreri şi comentarii, dintre care, sincer, unul ni se pare cel mai… pertinent şi culmea, venit de la oaspeţi: „Domnilor, n-a fi fost nimic ieşit din comun dacă arbitrul asistent - un copil până la urmă, n-ar fi fost alergat precum un câine, prins la înghesuială şi lovit bestial de un jucător al gazdelor. Poate că şi centralul ar fi păţit acelaşi lucru, dacă n-ar fi reuşit să fugă la vestiar şi să se baricadeze! În rest, câteva incidente în teren, între jucători şi câţiva spectatori turbulenţi, până la urmă ceea ce n-ar fi nici curios şi nici prima oară pe un teren de fotbal!”... Nu ştim exact cum au decurs evenimentele, cert este că un copil de 17 ani a fost lovit de un huligan, care se vreea a fi numit... fotbalist! Greşeala este omenească, dar culmea, din câte am reuşit să aflăm, asistentul care a fost lovit, n-a greşit cu nimic, dar „bestia de om”, orbit de o furie animalică, s-a răzbunat pe cel pe care a reuşit să-l prindă!... Ceea ce ne deranjează cel mai mult sunt reacţiile unor „martori”, care justifică... gestul jucătorului de la Pietroşiţa, ca şi când bătaia, fie ea ruptă din Rai, ar fi fost un gest normal şi - atenţie(!), ar fi trebuit bătuţi amândoi arbitrii şi mai rău! A fost încă un meci în doi arbitri - lucru total neregulamentar, indiferent de argumentele preşedintelui CJA Dâmboviţa! Indiferent de scuze şi „argumente” venite din partea gazdelor - pentru că am primit, trebuie să recunoaştem şi declaraţii pertinente din tabăra gazdelor - incidentul nu se justifică sub nicio formă! Huliganii nu au ce căuta în teren, iar dacă în viaţa de zi cu zi ne-am face singuri dreptate, însemnă că suntem departe de ceea ce se numeşte... specia umană!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii