Stiri sportive din Dambovita - Liga I

Bic / ”S-a văzut diferența!”

0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chimdiamiovenibicafcchindiaOvidiu Bic (26 ani) a fost cel mai bun jucător al manșei tur din barajul Chindia - CS Mioveni, conform deținătorilor de drepturi TV. Bic a deschis scorul în minutul 14, pe ”Ilie Oană” și a avut, per total, o prestație foarte consistentă în victoria care o ține pe Chindia foarte aproape de Liga I.

Chindia, aproape de a rămâne în Liga 1!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiamioveni21Aseară, la Ploiești, Chindia Târgoviște a câștigat manșa tur din barajul de menținere/promovare în Liga 1! Acum, băieții noștri trebuie să se mobilizeze exemplar pentru retur și Târgoviștea poate să aibă echipă în prima ligă a țării și în sezonul viitor! 

Un meci cât pentru un sezon!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

astrachindiapozamedChindia joacă astăzi, la Ploiești - stadion „Ilie Oană”, de la ora 20,30, meciul tur din barajul menținere/promovare cu CS Mioveni, urmând ca manșa secundă să se joace la Mioveni, miercuri, 12 august! ESte un meci capital pentru gruparea târgovișteană, care trebuie să demonstreze că poate mai mult decât locul ocupat la finele sezonului, în play-out!

Au fost stabilite datele de start ale noilor ediții pentru ligile inferioare și Cupa României

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

liga2juventusuta21Federația Română de Fotbal a stabilit în ședința din 3 august 2020 datele de start ale Cupa României, faza națională, Liga 2, Liga 3 și Liga 1 Feminin. Însă, în cazul campionatelor Liga 2 și Liga 3, președintele Răzvan Burleanu a transmis că acestea ar putea suferi modificări, în funcție de cum evoluează pandemia.

Chindia a terminat campionatul cu o victorie

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiavolutari1iulie2020Ieri, s-au jucat meciurile ultimei etape din play-out. Vă prezentăm rezultatele zilei și clasamentul final, care nu știm dacă va mai avea vreo importanță, pentru că finalul este unul destul de încurcat, pentru că nu se cunoaște cum se va încheia, urmând ca astăzi să se decidă cine retrogradează si cine joacă barajul!

EXCLUSIV / Varianta prin care Chindia rămâne in Liga 1, fără baraj!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiaastra001Astăzi se joacă ultimele meciuri din play-out-ul Ligii I, unul grav afectat de pandemia de coronavirus.Toate meciurile, patru la număr, se dispută la aceeași oră, 17. LPF a anunțat aseară că are acceptul majorității cluburilor ca ierarhia finală din play-out să se facă după media de puncte per meciuri jucate în play-out.  

Liga 1, la ultima ”strigare”!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiaclinceniiulie2020Liga 1 / FRF a pus piciorul în prag, văzând că LPF n-a fost în stare să gestioneze cum se cuvine actuala ediție de campionat a primei ligi. Așa că etapa a 14-a, ultima în programul stabilit inițial, va stabili, să sperăm ierarhia finală și în play-out, pentru că nimeni nu vrea prelungirea competiției, iar Dinamo nu va mai avea timp să-și joace restanțele! Să vedem cum arată programul etapei a 14-a, toate meciurile urmând să se joace de la aceeași oră. 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii