5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

botosanichindiaoct2020Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia Târgoviște reușește să obțină trei puncte importante, astăzi, în deplasarea de la Botoșani! Golurile victoriei au fost marcate de Vadim Rață, în minutul 74, atunci când jucătorul nostru a făcut ce a vrut cu apărarea Botoșaniului, repsectiv Berisha (min. 88 - 11 metri)! De notat că în minutul 57, Chindia îl pierde pe Paul Iacob, după ce arbitrul îi acordă cartonașul roșu, la un presupus cot în fața unui adversar. Din păcate însă, cel care a comis ... faultul a fost chiar un jucător al Botoșaniului, Șeroni, care l-a lovit, involuntar, pe colegul său. 



Chindia a început jocul în următoarea formulă: Aioani - Căpuşă, Piţian, Iacob, C. Dinu - Neguţ, Dulca, Raţă, Yameogo - D. Popa, D. Florea / Rezerve: Moldovan, Martac, Atanase, Ioniţă, Dumitraşcu, Şerban, Berisha, Cherchez, Fomba / Antrenor: Emil Săndoi

De notat că Botoșani a jucat în 10 din minutul 26, atunci când Chindriş a fost eliminat după un fault la Neguţ.

Chindia ajunge la opt puncte, în clasamentul Ligii 1, înregistrând, după șase etape, două victorii, două egaluri și două înfrangeri. Să nu uităm că în ultimele trei deplasări Chindia a reușit să nu primească gol!

FC BOTOȘANI - CHINDIA TÂRGOVIȘTE 0-2 (0-0)
Au marcat: Vadim Rață (min. 74), Berisha (88) 


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii