1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

clincenichindia2020iunieZilele trecute, cei de la sport.ro au prezentat o informație potrivit căreia, pe 30 iulie, la intâlnirea reprezentanților cluburilor din Liga 1, va fi prezentat un scenariu inedit, pentru acest sezon! Astfel, nicio echipă nu ar retrograda direct. Numărul formațiilor în sezonul viitor ar urma să fie de 16!

 

Potrivit informațiilor prezentate de sport.ro, nicio echipă nu va retrograda direct, din liga 1! Doar locul 14 ar urma să susțină un baraj, cu ocupanta locului 3 din play-off-ul ligii a doua! Primele două formații din liga secundă ar promova direct, deși nu retrogradeaza nimeni. Astfel, viitorul sezon al primei ligi ar urma să aibă 16 formații. Mai mult, la finalul sezonului regular, primele șase echipe vor intra în play-off, urmând ca restul de 10 să joace în play-out! Atenție, un singur tur! La final, ocupanta locului 1 din play-out s-ar putea lupta pentru un loc în cupele europene!

Până pe 30 nu mai este mult timp! Vom vedea ce se va decide! Ar fi ca o ”gură de oxigen” pentru Chindia Târgoviște, o astfel de decizie…

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii