1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiagazmetanmedias222Ultimele evenimente din Liga I, cu multele cazuri de coronavirus apărute în lanț la Dinamo și amânarea dublei pe care câinii roșii o aveau cu Chindia, au perturbat iremediabil programul finalului de sezon, și așa foarte aglomerat. Au existat suspiciuni și la Politehnica Iași sau Viitorul, s-a vorbit intens în ultimele zile despre modul în care va fi încheiat campionatul, iar concluzia este una singură! 



LPF și EAD - deținătorul drepturilor TV pentru Liga I - insistă să se joace cât mai mult din acest campionat, în special play-off, urmând ca din play-out să nu retrogradeze vreo echipă. Ar fi cea mai bună variantă pentru Dinamo, club care are, la acest moment, 12 persoane infectate cu coronavirus și o situație dramatică în clasament, plus trei restanțe de jucat, dintre care două neprogramate. Dacă scenariul va fi pus în practică, Chindia și Poli Iași, și ele cu probleme în clasament, vor putea răsufla ușurate și își vor asigura menținerea în Liga I și în campionatul viitor.

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii