1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiaastra001Cazul de coronavirus depistat astazi, la Dinamo - magazionerul fiind testat pozitiv - pare să bulverseze play-out-ul Ligii I. Meciul Dinamo - Chindia, programat inițial pentru luni, 15 iunie, si devansat pentru sâmbătă, 13 iunie, a fost amânat pentru o dată care va fi stabilită ulterior.



Iată comunicatul LPF, emis in urmă cu foarte putin timp: "Liga Profesionistă de Fotbal va respecta prevederile legale stabilite de ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului si Ministerul Sănătății și până la finalizarea anchetei epidemiologice în acest caz, va opri desfășurarea meciurilor care implică clubul FC Dinamo 1948 București". Ancheta epidemiologică nu a început la Dinamo nici la ora redactării acestui material, după cum reiese dintr-o postare pe Facebook a jurnalistului Decebal Radulescu: "Magazionerul e izolat la stadion, plânge și așteaptă DSP-ul de câteva ore". Chindia ar fi trebuit să plece mâine la prânz spre București. Întrebat de reporterii gsp.ro dacă există posibilitatea ca Târgoviștea să câștige la masa verde, președintele Marcel Gherhu a declarat: "Ar fi un scenariu prea dur. Nu aș milita pentru asta, aș vrea să se joace pe teren. Nu doresc nimănui vreun rău. M-ar avantaja cele 3 puncte, însă nu este un scenariu demn pentru fotbal. Sper ca lucrurile să fie OK”.


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii