1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiaastra001Hermannstadt vs Chindia, meci de play-out între doua echipe care sunt la egalitate de puncte, dar, primele rezultate au încins și mai mult lupta pentru evitarea retrogradării. Orice înfrangere poate schimba radical poziția în ierarhie. A fost Hermannstadt echipa mai bună în sezonul regulat? A găsit Chindia... drumul cel bun? 



"Începe play-out-ul pentru noi, alt campionat, au fost 4 jocuri în care să zic aşa le-am dat şansă tuturor jucătorilor din lot. S-a terminat cu experimentele pentru că e alt campionat, nu se mai înjumătăţesc punctele, acum vor rămâne şi trebuie să pornim cu dreptul, cu o victorie. Ştim cu toţii ce ne aşteaptă, va fi la fel de greu, cel mai important lucru că jucăm acasă şi jucând acasă e foarte greu să ne bată cineva... Acum vorbim despre alt campionat. Nu se mai înjumătățesc punctele, ele rămân. Trebuie să pornim cu dreptul, cu o victorie. Chindia este un adversar dificil, care își dorește victoria. Este o echipă arțăgoasă, mai ales în deplasare. Știm cu toții ce ne așteaptă. Va fi la fel de greu ca anul trecut! Acum jucăm acasă, cu suporterii noștri în spate, iar aici e foarte greu să ne învingă cineva! Ne dorim victoria. Nu avem voie să facem greșeli.”, a declarat Vasile Miriuță, antrenor principal A.F.C.Hermannstadt.

,,Va fi un meci greu. Chindia vine după niște rezultate bune, cum a fost și egalul cu FCSB. Este o echipă agresivă, care în deplasare nu prea pierde și nu primește multe goluri. Sperăm să începem acest play-out cu o victorie în fața proprilor suporteri. Vrem să-i facem fericiți și sperăm să vină în nume mare la meci”, a declarat Raul Opruț, fundaș stâng la Hermannstadt.

Cele doua formații s-au întâlnit de 3 ori în acest sezon, pentru că au jucat și în Cupă. Hermannstadt a câștigat de două ori, iar un meci, returul din campionat, s-a terminat la egalitate. Au fost meciuri cu goluri puține, ceea ce ne face să ne gândim și de astă dată la un astfel de deznodământ.

Din informațiile noastre, la Hermannstadt, Company și Tătar sunt accidentați, iar Rimane și Taira sunt suspendați. Revin însă după suspendare Opruț și Bălan.

La Chindia, Aioani și Florea - ambii accidentați, și Rață - care a primit al șaptelea cartonaș galben cu FCSB, ar fi jucătorii pe care Viorel Moldovan nu se poate baza în această partidă.

Formații probabile
Hemrannstadt: Cristiano – Almeida, Dobrosavlevici, Stoica, Opruț – Petrescu, Dumitriu, Romário Pires – Yazalde, Debeljuh, Cordea.
Chindia: D.Moldovan – Martac, Benga, Diallo, Corbu – C.Barbu, Neguț, Bic, Piftor – Ivančić, Berisha.

Meciul este programat astăzi, de la ora 18,00, stadion Municipal, Sibiu.

Arbitrează: Horia Mladinovici (București) - Daniel Mitruți (Craiova) și Tunyogi Ferencz (Zalău). Rezervă: Ionuț Coza (Cernica). Observatori FRF și LPF: Marian Dorobanțu (Buzău) și Viorel Ilinca (Pitești).

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii